Skip to Content

Holiči a kadeřníci netrpělivě očekávali #STMNTSUMMIT, jejich nadšení z této akce s každým dalším ročníkem roste. V roce 2024 zamířila komunita do pulzující Barcelony, která je populárním místem kreativity a umělecké inspirace. 

You need to accept cookies to play this video

Čtvrtý #STMNTSUMMIT předčil všechna očekávání a dodal komunitě STMNT novou tvůrčí energii, která je inspiruje v jejich řemeslu. Tato strhující akce, která spojila to nejlepší z oboru holičství a kadeřnictví, se konala čtyři dny a představila dokonalou kombinaci vzdělávání a inspirace s úchvatnými kadeřnickými show včetně 45 živých modelů, hostujícími řečníky a novinkou pro rok 2024 - plnohodnotným festivalovým zážitkem!

"BARCELONA BYLA LETOŠNÍ ATRAKTIVNÍ DESTINACÍ PRO #STMNTSUMMIT. JAKO TVŮRCE JSEM INTENZIVNĚ ZAPOJEN DO ZÁKULISÍ A ZAJIŠŤUJI, ABY KAŽDÝ SUMIT BYL PRO HOLIČE A NADŠENCE NAŠÍ ZNAČKY NEPŘEHLÉDNUTELNOU UDÁLOSTÍ. JE NEUVĚŘITELNĚ OBOHACUJÍCÍ POMÁHAT ROZVÍJET STMNT V GLOBÁLNÍ PLATFORMU, KTERÁ OSLAVUJE NAŠI KOMUNITU TALENTOVANÝCH UMĚLCŮ."

– NOMAD BARBER, STMNT CREATOR

 

Jako každý rok byli v centru dění globální tvůrci STMNT, kteří vystoupili na pódiu, aby se podělili o nejnovější poznatky, trendy a inspiraci, které stojí za jejich prohlášeními v roce 2024:

GLOBÁLNÍ TVŮRCE
JULIUS CVESAR (@JULIUSCAESAR)

GLOBÁLNÍ TVŮRKYNĚ
STAYGOLD (@STAYGOLD31)

GLOBÁLNÍ TVŮRCE
NOMAD BARBER (@NOMADBARBER)

Tvůrci STMNT se také podělili o pódium s mezinárodně uznávanými hostujícími umělci, Gradientem a Janinou Zais, které pozval vzdělávací tým STMNT, aby rozšířili dovednosti komunity STMNT.

TECHNICKÝ EXPERT NA STŘIH 
GRADIENT (@GRADIENT____)

KOLORISTKA CELEBRIT A EDITORIÁLŮ
JANINA ZAIS (@JANINAZAIS)

Gradient i Janina se podělili o své odborné znalosti s komunitou STMNT prostřednictvím zajímavých ukázek na pódiu.

#STMNTSUMMIT: CO SE STALO

#STMNTSUMMIT nabídl kadeřníkům a holičům čtyři neuvěřitelné dny plné vzdělávání a inspirace, které nemají obdoby, a zahrnoval pestrou škálu témat pro zdokonalení jejich řemesla:

DEN Č. 1 - TVORBA OBSAHU

Ambasadoři STMNT z celého světa se sešli, aby ve spolupráci s některými z nejznámějších influencerů vytvořili výrazné a zároveň komerčně nositelné styly. Influenceři @WILLIWHEY@STEVENEPPRECHT@PHILIPPGELTER@KIM_TNKA@NBAO.T a @JAN_STUEHMER, kteří mají dohromady téměř 3,5 milionu sledujících, si nechali upravit vlasy od ambasadorů STMNT ještě předtím, než byl jejich styl zachycen na kameru. Focení a natáčení zahrnovalo kombinaci editoriálových snímků, Instagramových reels a TikTokového obsahu.

DEN #2 - ŠKOLENÍ ŠKOLITELŮ

Toto byla příležitost k doplnění kvalifikace STMNT globální komunity ambasadorů a odborníků na vzdělávání. STMNT je značka, která vždy přesahovala rámec produktů, ale na letošním školení školitelů šla ještě o krok dál - za hranice samotných vlasů - a pojala STMNT jako životní styl. K týmu STMNT se připojili hostující řečníci z oborů mimo kadeřnictví a holičství, aby obohatili celkový zážitek:

FASHIONISTA A INFLUENCER
JOSHUA GODFREY 
(@JOSHUADGODFREY)

EXPERT NA KOMUNIKACI
BEN GALLAGHER

DIGITÁLNÍ EXPERT
BURKHARD MUELLER 
(@MUTABOR_OFFICIAL)

Tato pestrá společnost hostujících řečníků byla vybrána s cílem vybavit STMNT ambasadory a odborníky na vzdělávání dovednostmi, které potřebují k tomu, aby zůstali na špičce.

"ZVYŠOVÁNÍ KVALIFIKACE NAŠICH ŠKOLITELŮ JE NESMÍRNĚ DŮLEŽITÉ. SNAŽÍME SE INOVOVAT TÍM, ŽE PŘINÁŠÍME NA TRH TO NEJLEPŠÍ Z OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI PÁNSKÉ ÚPRAVY VLASŮ."

- BERNHARD KOEBL, GLOBÁLNÍ ŘEDITEL STMNT VZDĚLÁVÁNÍ

DEN #3 - MEZINÁRODNÍ BARBER FESTIVAL  

STMNT globální tým ve spolupráci s Iberským týmem STMNT a výrobcem profesionálních pomůcek letos pokračoval v potvrzování toho, proč byl #STMNTSUMMIT 2024 VĚTŠÍ, LEPŠÍ a ODVÁŽNĚJŠÍ, a uspořádal svůj vlastní Mezinárodní Barber fest. Pro komunitu STMNT to byla perfektní příležitost jak se odreagovat a užít si spojení dobrého jídla, hudby a inspirativních kadeřnických show. Umělečtí tatéřI tvořili na kůžI, street umělci se v tomto kreativním prostředí pustili do graffiti STMNT artboardů. Toto inspirativní místo nacházející se v historickém Palo Alto - oblasti, kterou nyní znovu objevili a oživili mladí kreativci - bylo ideální kulisou pro celodenní cestu kreativity a skutečnou oslavu holičství. 

DEN #4 - SEMINÁŘ O VIP PÁNSKÉ ÚPRAVĚ VLASŮ

Poslední den byla vybraná skupina kadeřníků a holičů pozvána na VIP masterclass, kde se učili od nejlepších v oboru. Pro mnoho účastníků #STMNTSUMMIT představovala akce jedinečnou příležitost učit se od tak velkolepé sestavy mezinárodních umělců. Tento seminář o VIP pánské úpravě vlasů poskytl hluboký vhled do toho, jak odborníci vytvářeli styly, které předváděli na pódiu, s gradováním detailů pro precizní techniky střihu. Součástí setkání byla také živá lekce focení od Staygold a Lab Studios, která zavedla účastníky "Za objektiv", aby jim ukázala, jak se připravuje profesionální focení vlasů.

OSLAVA VÍTĚZE SOUTĚŽE #STYLEDBYSTMNT

#STMNTSUMMIT byl také příležitostí oslavit Yoshi Okabe (@STYLES.BY.YOSHI), vítěze mezinárodní instagramové soutěže #styledbySTMNT. Yoshi vystoupil na pódiu třetí den během mezinárodního barber festu, kde ztvárnil svůj vítězný styl a zároveň hovořil o úspěších ve své kariéře a o tom, proč je STMNT jeho oblíbenou řadou produktů.

K Yoshimu se připojili talentovaní umělci včetně Titana Barbera (@TITAN_BARBER), nového digitálního ambasadora STMNT v USA. Působil jako moderátor a mentor a vysvětloval, jak STMNT US spolupracuje s kadeřníky a holičstvími, aby zvýšil úroveň jejich dovedností v oblasti sociálních médií.

Navštivte INSTAGRAM STMNT Grooming Goods a stránky sociálních médií TIKTOK, kde uvidíte další záběry z akce a příběhy z jejího zákulisí.

#MAKEYOURSTMNT
KONTAKT